Bodnár András

Bodnár András vagyok. 1973-ban születtem, és jelenleg Nyíregyházán élek. Tokajban hosszú évek óta sikeresen vezetek egy szálláshely-szolgáltató és vendéglátó vállalkozást, emellett több beruházási projektben is aktívan részt veszek Nyíregyházán. Vállalkozásaim során mindig nagy hangsúlyt fektetek a minőségre és a vendégek igényeire, hiszen számomra az emberekkel való kapcsolattartás és a szolgáltatások magas színvonalon történő biztosítása az elsődleges cél.

Munkám középpontjában a vendégek elégedettsége áll, ezért minden erőmmel azon dolgozom, hogy az általam kínált szolgáltatások a lehető legjobban megfeleljenek az elvárásoknak. Hiszem, hogy a siker titka a figyelem és a gondoskodás, amit a vendégek felé tanúsítunk, és ez az elkötelezettségem vezérel a mindennapi munkámban.

A Rotary közösségében való aktív részvétel számomra nemcsak egy újabb kihívás, hanem egy lehetőség is arra, hogy baráti környezetben segíthessek másokon. Különösen fontosnak tartom a hátrányos helyzetű gyerekek és felnőttek támogatását, és szeretnék személyesen is részt venni a klub munkájában, hogy hozzájárulhassak rászoruló embertársaink boldogulásához.